Kronobiológiai pszichogenetika


Szemlélődés, elemzés, és online konzultáció arról, hogy miféle anyagot sűrítettél magadnak
  .. avagy az egód alapjai.. minden, aki nem vagy :)

A kronobiológiai pszichogenetika új és egyre népszerűbb holisztikus szemléletű önismereti módszer, ami rejtett információkat tárhat elénk arról, hogy miért nem tudunk többek lenni az eredményeinknél, miért kötődünk a külvilághoz, és miért vonzódunk ahhoz, ami hiányzik. Segítségével megérthetjük saját, vagy gyermekeink, hozzátartozóink ösztönös reakcióit. Komplexebben láthatjuk az esetleges betegségek okait is.

A kronobiólógiai pszichogenetika rendszerének alapja az egyén születési dátuma. Ennek ismeretében különböző számítások segítségével a személyiség három alapkontúrjának jellemzői írhatók le. Ezek a fizikai, érzelmi és a szellemi kontúrok. Kiszámítható, hogy születéskor az egyes csakrák mennyi energiát kaptak a működéshez, amiből betegségekre való hajlamra, érzelmi beállítottságra, illetve a szellemi adottságokra következtethetünk.
A pszichogenetikai elemzésnél tehát külön szerepel a fizikai idegrendszer, az érzelmi működés és a szellemi adottságok bemutatása. Ezek olyan belső erők, melyek születésünktől fogva energetikailag meghatározzák elménk lényegét, ezáltal a viselkedésünket is, és természetesen minden esetben áthatják egymást.

Mindhárom kontúrról, hogy ez mit jelent, miben segít téged, illetve miféle hitrendszereket épít fel,  részletesen olvashatsz  az elemzésben. A  test működését szolgáló energiaközpontok (csakrák) energiaellátását, a betegségekre utaló részletes tájékoztatást, valamint az energiák harmonizálására  is találsz útmutatást.
A karma, energiasúlypont meghatározásból megtudhatod hogy születéskor mely életfeladathoz kaptad a legtöbb energiát. Jó ezt tudni, mert ennek beteljesítésére törekszel tudat alatt folyamatosan.. Arról is olvashatsz hogy a neveltetés, a társadalmi elvárások hatására ettől milyen irányban térhettél  el.

Az életritmusok meghatározásával, és a születéskor kapott energiák kiszámításával jellemzéseket olvashatunk magunkról, vagy másokról, gyermekeinkről, családtagjainkról. 

Párkapcsolat, vagy szülő-gyermek kapcsolat elemzésekor a két születési adatot összevetve különböző kapcsolatok megértéséhez kaphatunk segítséget.

Az elemzés olyan rejtett energetikai működést próbál megfoghatóvá tenni, mely nem mindig a színpadon mutatkozik meg, ezért az elemzés befogadására is időre van szükség, előfordulhat, hogy csak a későbbiekben tör a felszínre a tudattalanból olyan információ, amihez hozzá tudjuk kapcsolni az új ismeretanyagot.

Amiről beszélünk:
 • Fizikai temperamentum meghatározása és bemutatása
 • Érzelmi idegrendszer működésének bemutatása
 • Szellemi kontúr meghatározása, leírása
 • Ábra annak szemléltetésére, hogy a test csakrái születéskor mennyi energiával rendelkeztek, értelmezés
 • Egészségvédelem
 • Energia súlypont meghatározás, életfeladat, karma megértése, ennek összevetése a Tarot rendszerével
  A természeti tipológia szabályrendszerét orosz kutatók fejlesztették ki, Dr.Artúr Zsazskov kiemelkedő szerepével. Kutatásai szerint a Kozmosz a születés pillanata szerint - hologramjain keresztül génjeinkre vetíti sajátosságait, s leszünk általa fenotípusok. Ezt a bioszféra a mezők rezonanciáján keresztül irányítja úgy, hogy a belső és külső dinamika összhangban legyen. Ez ad lehetőséget a fejlődésre.

  Ez a tudomány lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványostól eltérően, energetikai szempontok szerint vizsgálhassuk. A módszer működését statisztikákkal bizonyították, orvosok és pszichológusok saját tapasztalataikkal támasztották alá.


  * Ez a szolgáltatás a személyes ülések és konzultáció része, a magasabb szintű megértést és befogadást szolgálja. 


  Az online konzultáció skype-on történik.


  Időpont egyeztetés
  ___________________________________

  Kopcsó Andi
  + 3631 320 8822


  Hívható: 9-16 óráig
  Kérlek vedd figyelembe, hogy előfordulhat én is dolgozom,
   így nem mindig tudom felvenni a telefont.
  Köszönöm a türelmed :)

  Internetes időpont egyeztetés: