MAGÁNÓRÁK

PROGRAMOK, HITRENDSZEREK, KARMIKUS BLOKKOK FELTÁRÁSA ÉS OLDÁSA  

ÚJ SZOKÁSOK, SZEMLÉLET ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TUDATTALAN ASPEKTUSOK INTEGRÁCIÓJÁVALAz előző életek hatása, a genetika és az elmerendszer tanult „probléma-megoldása” együttesen alakítja ki a "probléma-függőségi" helyzetünket. A tudatos és tudattalan gondolataink összességének eredményeit láthatjuk az életünkben. Egy problémás történés a "beszűkülés" hatására jön létre, az ego által kialakított érzelmi állapot (harag, düh, fájdalom stb.. ) átélése miatt. A közben tudattalanul kapott frusztráló ön-minősítések tovább erősítik ezt a hatást. Így jön létre  "beszűkülés lehúzó örvénye" az adott probléma által generált érzelmi állapotba, s nem marad életerőnk. Nem tudunk nyitni a változás felé.

A találkozók célja olyan munkaterv kialakítása, melyben  a Tudásoddal: a szeretet állaptával találkozol. Idővel ezt az állapotot önállóan is fenn tudod tartani, éberen érzékelve a problémákat, így inspirált és kreatív maradsz.

A vizualizáció fejlesztése és a helyes légzés kialakítása, esetleg a testhelyzetek elsajátítása megalapozza mélyüléseid eredményét, belső élményeid intenzitását.
A test körüli energiamezők vizualizálása, megszemélyesítése, mozgatása, oldódása a meridián rendszerre, a szervek, szervcsoportok állapotára és a lelki és mentális állapotra és így a nap mint nap megtapasztalható életerőre is jelentősen kihat. 

Elengedhetetlen, hogy a találkozók után változtass szokásaidon. A változtatáshoz különféle jelenlét-technikákat sajátítunk el. Amikor a programokkal azonosulsz beszűkül az érzéskelésed és folyamatosan energiát veszítesz, így az önbecsülésed és önértékelésed is elveszíthetted. Az önvaló éltetése azonnali áttörést hozhat, s kivezet az elméd programvilágából.

 A léleképítő konzultációk menete:

1. Beszélgetés a problémáról, ami nehézséget jelent az életedben.
     (Asztrológiai összevetés,  karmafeltárás )
2. Alkímiai ismeretek, tanítások átadása a probléma lényegének feltárásához.
3. Jegyzet készítése, a probléma feltárása.
4. Célok, tervek kidolgozása
5. Oldás. Vezetetett erőforrás meditáció EM théta, DELTA-technikával,  szimbolikus érzékeléssel. Reinkarnációs utaztatás energetikai támogatással.
5. Blokkok feltárása és oldása. Fizikai, érzelmi és mentális szinteken.
6. Gyakorlatok elsajátítása, mantrák tanulása, útmutató és segítség az önvaló átéléséhez.
 • Akár beszélgetés közben is választ kaphatsz érthetetlenül bekövetkező, vagy  folyton ismétlődő életeseményekre.
 • Jegyzetet készítünk, s logikusan levezetjük, hogy elméd miféle szuggesztió hatására aktiválja a túlélő programjaid, melyek beszűkítenek, s elzárnak a belső forrásodtól. Mindezt megvizsgáljuk az asztrológiai képletedben és kronobiológiai szempontokat is figyelembe veszünk.
 • Mélyülésed közben, tudatos felismerések hatására jelenlétet gyakorolhatsz a szereplés helyett. Megtalálod a magad egyéni, hozzád illő értékeit.
 • A tudattalan minták feltárása során megértheted szerepszemélyiségeid, belső gyermek konfliktusaid, rejtett aspektusaid játszmáit.
 • A vezetett erőforrás meditáció, előző életes utaztatás, vagy mélyülések során az érzelmi blokkok oldódnak benned. Figyelmed fókuszának irányítását is gyakoroljuk, mellyel sikerül egyre biztosabb önbecsülésre szert tenned.
 • Megismerheted félelmeidet, betegségeid, szükségleteid okait. Mindazt, ami elzárja előled, hogy felfedezd és tudatosan használd  belső forrásod, mely csak arra vár, hogy megnyilvánítsd. Nyitottabb és türelmesebb leszel.
 • Végezetül otthon is végezhető meditációs és relaxációs gyakorlatokat, valamint egyéb jelenlét-technikákat, vagy mantrákat  sajátíthatsz el. Önálló munkádhoz kapott feladataid elvégzése nagyban hozzásegít az oldások gyakorlati eredményéhez.

Hogyan készülj az órákra? • Szánj rá megfelelő időt, s lehetőleg ne rohanj a találkozó után sehová, ahol a gondolataidat a későbbi feladataid foglalnák le. A találkozók 1,5-2 óráig is tarthatnak, ezért jó, ha a leginkább kedvező időpontot választod ki.
 • A találkozó előtt kapcsold ki a mobiltelefonod, ezzel is hangold  magad a rólad szóló élményekre.
 • Ne gyere éhesen, és fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot. Mindig legyen a táskádban egy kis palack víz.
 • Hozz magaddal jegyzetfüzetet.


Belső út amin elindulsz. Értékes felismeréseid, meglátásaid  az eredetiséged, szabadságod megéléséhez segítenek majd. 
A találkozók alkalmával rendszeresen helyreigazítjuk téves hozzáállásod, megnövelve ezzel az életerőd. Miközben az  az elméd programozottsága kitisztul önllóan is képes leszel megőrizni azt. A kurzus az első ülésen kezdődik, s addig tart, ameddig eléred a közvetlen tanító-tanítvány állapotot.
Ahol a Tudatod a Tanító, az elméd a tanítvány.

______________________________________


*

Alkalmi oldás
és léleképítés
 Győrben és Székesfehérváron

Hozzájárulás: 18 000 Ft / alkalom


JELENTKEZÉS, ÉRDEKLŐDÉS
születési adatok és telefonszám megadásával:--------------------------------------------------------------------------------

HOLISZTUKUS
ÉLETMÓD PROGRAM
COACHING ÉS ÁTADÁS

Magánórákon

Keress fel:

Kapcsolatba lépünk és megbeszéljük a
céljaidhoz igazodó munkatervet.  _____________________________________________________________________________

   REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS ÉS KONZULTÁCIÓ:

  1. Konzultáció és beszélgetés a problémáról, amit szeretnél megoldani. 
  2. A probléma karmikus jellegének feltárása, jegyzet készítése.
  3. Utazás az előző életed bármelyikébe, vagy a jelen életedbe, köztes lét oldás és integráció.
  4. Megértheted, hogyan hordozza ez az érzelmi minta a saját döntéseid következtében az energetiai blokkjaidat. Integrálhatod az érzelmi lenyomat mögötti életerőt.
  5. Értékelés, gyakorlatok elsajátítása hogy az oldás a hétköznapjaidban tartós maradjon és további tudatos folyamatokat indítson el.
  ________________________________________________________________________________


  M