Konzultációk, kurzusok

...Amikor bizonyos életesemények folyton ismétlődnek, vagy nem tudod mivel vonzod magadhoz a viszályt, a haragot, a féltékenységet, a pánikot, szorongást, kurzusaink során felkutatjuk azokat a programokat, melyek ezt az elmédben vezérlik.

Mik lehetnek ezek?Karmikus programok: előző élet döntései, hitrendszerei, bírálatok, neheztelés feltárása és oldása.
Elmeprogram: az ego problémakezelése/fenntartása. Az elvárások, megfelelések és ítéletek feltárása és oldása.
Anyai program: a  belső gyermek bűntudata. Harag  és félelem feltárása. Megbocsájtás.  Női szerepek integrációja.
Apai program: a  belső gyermek bűntudata. Harag  és félelem feltárása. Megbocsájtás. A férfi szerepek integrációja.
Karrier, sikerprogram: valódi hivatás/belső én. Az ego blokkjainak feltárása, hierarchia és birtoklás oldása, férfi és nő energiainformációs rendszerének kiegyensúlyozása.
Emberi kapcsolatok: társ és társaság: neheztelések, bírálatok és szégyen feltárása, oldása. Testvérek, gyermekek, barátok szerepe a mindennapjainkban.
Egészség: A test, mint az elfojtott energiáink jelzőberendezése. A betegség, mint vezeklésből, mint utánzásból, vagy téves önazonosulásból eredő tünet.

Az ilyen programok hipnotikus erővel irányítják a figyelmed a világodban eluralkodó problémákra, félelmet keltenek benned, s ezért ciklikusan újra problémákat teremtesz általuk. 

A kurzusok célja, hogy átéld a szeretethez és a szabad figyelemhez való feltételek nélküli jogod, miközben felszabadulnak a mélytudatba kötött pszichikus energiáid.

Az előző életek hatása, a genetika és az elmerendszer tanult „probléma-megoldása” együttesen alakítja ki a "probléma-függőségi" helyzetünket. A tudatos és tudattalan gondolataink összességének eredményeit láthatjuk az életünkben. Egy problémás történés a "beszűkülés" hatására jön létre. Az ego által kialakított érzelmi állapot (harag, düh, fájdalom stb.. ) átélése közben kapott frusztráló minősítések tovább erősítik ezt a hatást. Így jön létre  "beszűkülés lehúzó örvénye" az adott probléma által generált érzelmi állapotba, s nem tudunk nyitni a változás felé.
Az ülések célja, hogy a Tudásoddal: a szeretet állaptával találkozz és ezt az állapotot önállóan is fenn tudd tartani.
A vizualizáció fejlesztése és a helyes légzés kialakítása, esetleg a testhelyzetek elsajátítása megalapozza mélyüléseid eredményét, belső élményeid intenzitását.
A test körüli energiamezők vizualizálása, megszemélyesítése, mozgatása, oldódása a meridián rendszerre, a szervek, szervcsoportok állapotára és a lelki és mentális állapotra és így a nap mint nap megtapasztalható életerőre is jelentősen kihat. 

Elengedhetetlen, hogy a találkozók után változtass szokásaidon. A változtatáshoz különféle jelenlét-technikákat sajátítunk el. Amikor a programokkal azonosulsz beszűkül az érzéskelésed és folyamatosan energiát veszítesz, így az önbecsülésed és önértékelésed is elveszíthetted. Az önvaló éltetése azonnali áttörést hozhat, s kivezet az elméd programvilágából.

 A konzultáció menete:

1. Beszélgetés a problémáról, ami nehézséget jelent az életedben.
     (Asztrológiai összevetés,  karmafeltárás és terápiás pamflet felállítása)
2. Alkímiai ismeretek, tanítások átadása a probléma lényegének feltárásához.
3. Jegyzet készítése, a probléma feltárása.
4. Vezetetett meditáció théta-technikával, szimbolikus érzékeléssel, vagy reinkarnációs utaztatás energetikai támogatással.
5. Blokkok feltárása és oldása. Fizikai, érzelmi és mentális szinteken.
6. Gyakorlatok elsajátítása, mantrák tanulása, útmutató és segítség az önvaló átéléséhez.
 • Akár beszélgetés közben is választ kaphatsz érthetetlenül bekövetkező, vagy  folyton ismétlődő életeseményekre.
 • Jegyzetet készítünk, s logikusan levezetjük, hogy elméd miféle szuggesztió hatására aktiválja a túlélő programjaid, melyek beszűkítenek, s elzárnak a belső forrásodtól. Mindezt megvizsgáljuk az asztrológiai képletedben és kronobiológiai szempontokat is figyelembe veszünk.
 • Mélyülésed közben, tudatos felismerések hatására jelenlétet gyakorolhatsz a szereplés helyett. Megtalálod a magad egyéni, hozzád illő értékeit.
 • A tudattalan minták feltárása során megértheted szerepszemélyiségeid, belső gyermek konfliktusaid, rejtett aspektusaid játszmáit.
 • A vezetett erőforrás meditáció, előző életes utaztatás, vagy mélyülések során az érzelmi blokkok oldódnak benned. Figyelmed fókuszának irányítását is gyakoroljuk, mellyel sikerül egyre biztosabb önbecsülésre szert tenned.
 • Megismerheted félelmeidet, betegségeid, szükségleteid okait. Mindazt, ami elzárja előled, hogy felfedezd és tudatosan használd  belső forrásod, mely csak arra vár, hogy megnyilvánítsd. Nyitottabb és türelmesebb leszel.
 • Végezetül otthon is végezhető meditációs és relaxációs gyakorlatokat, valamint egyéb jelenlét-technikákat, vagy mantrákat  sajátíthatsz el. Önálló munkádhoz kapott feladataid elvégzése nagyban hozzásegít az oldások gyakorlati eredményéhez.


Hogyan készülj az ülésekre?

 • Szánj rá megfelelő időt, s lehetőleg ne rohanj a találkozó után sehová, ahol a gondolataidat a későbbi feladataid foglalnák le. A találkozók 1,5-2 óráig is eltarthatnak, ezért jó, ha a leginkább kedvező időpontot választod ki.
 • A találkozó előtt kapcsold ki a mobiltelefonod, ezzel is hangold magad a rólad szóló élményekre.
 • Ne gyere éhesen, és fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot. Mindig legyen a táskádban egy kis palack víz.
 • Hozz magaddal jegyzetfüzetet.

 • Belső út, amin elindulsz. Értékes felismeréseid, meglátásaid  az eredetiséged, szabadságod megéléséhez segítenek majd. A találkozók alkalmával rendszeresen helyreigazítjuk téves hozzáállásod,  így az elméd programozottsága kitisztul. A kurzus az első ülésen kezdődik, s addig tart, ameddig eléred a közvetlen tanító-tanítvány állapotot. 
Ahol a Tudatod a Tanító, az elméd a tanítvány.


...........................................

   
Hozzájárulás:

Konzultáció, tematikus ülések oldással, utaztatással


egy alkalom (1,5 óra)  -    12 000 Ft

........................................... 
   

KEDVEZMÉNYEK:


három alkalmas bérlet - 30 000 Ft
négy alkalmas bérlet    - 39 000 Ft

A bérletek előre kért időpontra érvényesek.


Szeretettel várom a jelentkezésed!

Időpont egyeztetés: 31/320 88 22
Hívható: 8-9 vagy 18-19 óráig.


........................................

Kérhetsz időpontot e-mailben is:

Személyes konzultációk kizárólag előre egyeztetett időpontban:

FÉNY HÁZA GYÓGYKÖZPONT
Heka - stúdió
Győr
Lehel u. 15.


***

Dunaszerdahelyen  

  Melotejedská 515/8,  92901 (Dunajská Str.)

+421 949 629 527Műterem: 31/320 88 22