A bőségről


Amikor kisgyermekként belebújtál valamely felmenőd nadrágjába, azt tapasztaltad bő rád.
A bőség nagyobb a méretednél.. Bőségben élni azt jelenti, nem érintkezel minden felületen a külvilág gazdagságával, de bármely része elérhető számodra, bármit elvehetsz belőle, ha képes vagy elengedni a kényszert, mely szerint bele kell nőnöd a bőségbe.

A bőség nem te vagy, a bőségnek részesévé válhatsz. Éppen úgy, ahogyan az a bizonyos nagyméretű nadrág is érintkezett veled a testfelületed bizonyos pontjain.
A bőségbe bele nőni akarás hízáshoz, vagy egyszerűen nagyobb fogyasztáshoz vezet, majd szűkséget hoz. A bőség természetének megélése helyett a szűkség állapotában, olyan valóságot teremtesz magadnak, amelyben nem férsz el a kialakult szükségleteid miatt..


A bőség felismeréséhez, először fel kell fedezni, ami nem a tiéd. Fel kell fedezni azokat a szükségleteket, amik görcsössé, kötötté tesznek. A kényszerűen bekövetkező életesemények, betegségek, mind-mind erre figyelmeztetnek. Olyasmikről mesélnek, amiket meghizlaltál magadban, ám nem a tieid.

Valamilyen hiedelem révén folyton eteted önmagad, olyan illúziókkal, amikhez valójában semmi közöd sincs.

Aki ezt az etetést képes abbahagyni, elbomlik róla a szűk nadrág illúziója, lesz energiája olyan cselekedetekre, amiknek hatására megmutatja magát a valódi bőség. Valódi, amelyet nem birtokolni, csupán elérni lehet a kellő helyen és időben.

Például itt és most.

Szeretettel: KA-M
..