Világúr MLM
 GLOBAGOLD 

 .. Fájör-vódör drakulésön 


Kiszivárgott a világhatalom multi levele... 


Ön is csatlakozhat hozzánk, pénzt kaphat e lehúzásból! Hogy miért működik?
Mert:

  • Az emberek bármennyit kifizetnek...
  • Az árak energiaértéke csupán töredéke annak, amennyit az emberek valójában hajlandók fizetni érte? 
  • Egészségük megőrzése helyett fizetnek azért is,  hogy rongálják és leépítsék azt?
  • Bizonyos országokban az emberek hajlandók az őket kizsákmányoló társadalmuk működéséhez pénz fizetésével hozzájárulni?
  • Túlságosan bizonytalanok önmagukban, így nem tudják elválasztani a hamisat az igaztól, így néhány alapvető szükségletüket nagy mértékben túlértékelik. 

 S képzelje: -amit az emberek fizetnek, az legtöbbször valós energia-befektetéssel, munkával létrehozott érték, szemben azzal, amit cserébe kapnak érte. 

Itt a lehetőség, most kihasználhatja mindezt!  Ön is csatlakozhat hozzánk, pénzt kaphat minden alkalommal, amikor az emberek különféle szolgáltatásokért, sokkal több pénzt fizetnek, mint amennyit az valóban ér. Pénzt kaphat az emberek által az államnak fizetett adóból, a kommunikációs díjakból, vagy pl. a villanyszámlából... 
Mi már mindent elrendeztünk. Megegyeztünk a világ vezető hatalmaival, megegyeztünk a gyógyszergyártókkal, de még a különféle táplálkozáskiegészítőket forgalmazó cégek is csatlakoztak hozzánk... Markunkban tartjuk a bankokat, mert ők is kiszolgáltatottá váltak, képesek vagyunk hozzáférni az emberek által befizetett hitelkamatokhoz is, és ebből most ön is részesülhet! 

- Hogy miért keresünk munkatársakat? Sajnos, az emberek tudata fejlődött és észrevették, hogy versenyeztethetik a szolgáltatókat. Nagyobb rálátásuk van arra is, hogy a pénzükkel mit csinálunk... A szolgáltatók mindig tudatában voltak annak, hogy a fogyasztóik kezében van a valódi hatalom, de képesek voltak ennek ellenkezőjét elhitetni. A zöldségpiac igazsága az energiaszektorban is ólálkodik, s mostanra kialakult egyfajta bábeli zűrzavar. Abban hiszünk, hogy központosítani lehet újra a hatalmat, ha megfelelő mennyiségű munkatárssal újraszervezzük a rendszert. 

Az igaz dolgok ott kezdődnek el, ahol két ember megfogja egymás kezét, a hamisat is oda kell eljuttatnunk... Természetesen nem leszünk hálátlanok, jutalékot fizetünk azoknak a munkatársaknak, akik legjobb tehetségük szerint részt vesznek világméretű agymosásunkban.

 Ha Ön most lenn van, hát képzelje el, hogy megváltozik az élete... Semmi mást nem kell tennie, csak ugyanezt elhitetni a többiekkel: Javíthat életminőségén, mi újraszervezzük a hatalmat, aki hamarabb csatlakozik az jobban jár.. Cégünk, már most elérte, hogy világméretű legyen, bizonyíthatóan tőkeerős, nem csak a dinamikusan növekvő bevétel bizonyítja ezt, hanem a folyamatosan növekvő ügyfélkör is. Ha belegondol ebbe, szinte érezheti a félelmet, hogy mennyire kár volna ebből kimaradni. Eddig ott volt azok között, akiket kizsákmányoltak, és most egyetlen döntéssel átállhat a másik oldalra.. 

Mit szól a médiához? Tudja, hogy óriási erővel képes befolyásolni a közízlést, és a hiedelmeket.. Mítoszt teremt napjainkban bármihez... Nos.. cégünk rendelkezik megfelelő mennyiségű tőkével ahhoz, hogy erőteljesen ható médiával meggyőző erejű impulzusokat továbbítson a tömegbe. 

 Jelenleg a telekommunikációban tudunk a legnagyobb sikereket elérni, mert az internet terjedésével a kommunikációs blokk, szinte teljesen elvékonyodott. Nem számoltunk ezzel a robbanás szerű változással, kénytelenek vagyunk hártyavékonyra állítani azt az eredetileg átláthatatlan virtuális falat, amit korábban határként használtunk, s az átjárásért vámot kérhettünk. Értse meg, ha nem központosítunk, a zűrzavarban az emberek mindent észrevesznek. Ha csatlakozik törekvésünkhöz többé nem érzi, hogy egyedül van, segíteni tudjuk munkáját, sikeres és nagy vagyont felhalmozott emberek méltatják majd törekvéseinket, s ha ezt az emberek a médiában hallják, el fogják hinni, hogy ez nekik sikert, és jobb létet hozhat. 

Elhitte, hogy tőkeerősek vagyunk? Na látja! Mások is el fogják hinni.. Senki nem jár a végére annak, hogy valójában minek tudhatók be sikereink. Valódi-e az egyáltalán... 
Nem fogják észrevenni, hogy cégünk közreműködése nélkül csupán a negyedét fizetnék a szolgáltatásért, melyet igénybe vesznek. Minket fognak választani, mert mi erősödünk, és úgy teszünk, mintha értünk dolgoznánk, mintha a javukat akarnánk.. Alapvető szolgáltatásokat kínálunk, amik nélkül az emberek már el sem tudják képzelni az életüket, s most is sokkal többet munkával fizetnek érte, mint amennyit valóban dolgozniuk kellene ezekért. 

Ez azért jó, mert így nem marad energiájuk arra, hogy kidolgozzák a saját rendszereiket. Bűntudatuk van emiatt, azt hiszik  egyszerűen kényelmesek, és legtöbbször gondolkodás nélkül elfogadják, amit az orruk elé tesznek, ha pillanatnyilag kedvezőnek ítélik. Ugye Ön is tudja, hogy az emberek nem ilyenek.

Félnek saját álmaik szerint élni, nem hiszik el, hogy a világnak rájuk van szüksége, arra a munkára amire születtek. Elszürkült hipnózisban élnek, olyan álmokat kergetve állnak szolgálatba, amiket megmutatunk nekik, s nem azt élik, amit maguknak álmodtak.. Ameddig bűntudat gyötri őket addig nem is fognak  szembenézni a lehetőségeikkel, és hosszú távon nem gondolnak bele abba, hogy mi sem Őket szolgáljuk, hanem önmagunkat, s ennek azt a műfaját választottuk, amikor saját igényeinket mások kárán szeretnénk kielégíteni. 
Hatalmat szimulálunk, s tudjuk, ez önnek is egyerűbbnek tűnik, önnek is kézenfekvő lehet. Tartson velünk.. Nem lesz nehéz, minden olyan szegmenst megszólítunk, amit az emberek féltenek... 
 Jó.. - kicsit erősnek tűnhet, hogy hogy egy virtuális irodáért, vagy egy belépésért egy havi minimálbért kérünk, de ha elég erős lesz a vágya arra, hogy részt akarjon venni az újraszervezett hatalomban, akkor könnyedén átsiklik ezen az apróságon, s nem fog abba belegondolni, hogy ez a rendszer éppen úgy bukásra van ítélve, mint az összes többi, ami az emberi tudatlanságra, és a kapzsiságra épült. Észrevette, hogy nem csak a pénzével, hanem az idejével tudunk játszani? Tegye meg ön is ezt másokkal. Az induló tőke nem csak azért szükséges, hogy éltesse a hálózatot, hanem azért is jó, mert elég magas összeg ahhoz, hogy hűséget tudjon érezni döntéséhez, és rendszeresen próbáljon időt szakítani cégünk propagálására. Először a pénzét kérjük, utána pedig az idejét. 

Ha sikerül Önnel is alkut kötnünk mások munkájából ön is megélhet. Megtanítjuk hogyan élhet az ördögi vezetőségében..  Bízhat abban, hogy az embertársai soha nem fogják felfedezni, hogy szabadok. Soha nem fogják az felfedezni, hogy az energiájukat abba kéne fektetniük, amiben látják a fejlődést.. Lázadásaik és ösztöneik kizárólag játszmákba viszik őket, ám valódi szabadságuk soha nem sejlik fel előttük.. Mindig megmaradnak rabszolgának  ahelyett, hogy azt tennék amit akarnak, harcolnak azért, hogy azt tehessék amit akarnak.. Ameddig így programozza őket saját félelmük,  addig az erő velünk van..


GLOBAGOLD
találjon éberen.....KA_M