Az önzetlenség megtapasztalásának művészete


Válaszd el az áldozatkészséget az önzetlenségtől!

 Az áldozatkészség
 az emberben szunnyadó örökség,
 az ösztönökbe ültetett erény,
 amit tudattalanul használ teremtésre
 önmagából az egyén.

 Az áldozat önző érdekek mágiája,
 nem a mindenséget,
 hanem a mágiát használók körét szolgálja.

 Az önzetlenség a tudatos ember erénye,
 a részvét tudat eredménye.

 -Része vagyok annak amiért teszem. Szolgálatkészség, és a feltétel nélküli szeretet által szerzett tapasztalatok nélkül lehetetlennek érzi az ember:

 A feltétel nélküli szeretet kevesen tapasztalták meg, ezért négy pontba szedtem a lépéseket, ami által bárki közelebb kerülhet az önzetlenség megtapasztalásához...


 1. Végy valamit, ami számodra kedves -Önmagadnak. Vagy tégy valamit kizárólag Önmagadért, ne csak elképzeld, tedd is meg...
 -Majd találj bűntudatra és érzed, majd engedd el..     Így gyógyítható a magzati korban, vagy a csecsemő korban elszenvedett sérülés, mely a gyökér csakra működését blokkolja. Ha sikerül tudatossá tenni, a cselekvés közben kialakult bűntudatot, akkor annak elengedése is lehetővé válik akár egy enyhe relaxáció közben..

 2. Végy valamit, ami másnak és neked éppúgy kedves, tartsd meg Önmagadnak.
-Találj bűntudatra, szégyenre, és engedd el... Ebben a lépésben az első és második csakra működésének blokkjai oldhatók. Főként a szégyen érzet gyökér okai lelhetők meg. A tudattalanban tárolt „bűnös részeink” által működtetett zavarok csökkenthetők. A frissen megtapasztalt önző magatartás relaxációban történő átélésének elfogadása képes megnyitni a mélytudatba zárt szégyen érzetét is.

3. Végy valamit, ami számodra kedves, találj valakit, akivel megoszthatod.
-Találd meg félelmeid, érezd, ha elveszíted akit találtál, odavész az is, amit adtál.. Elengedheted a félelmeid, ha ráébredtél, hogy amit megosztottál, azzal a világot teszed gazdagabbá, a világot, melynek része vagy... Találd meg a múlandóságba vetett hited félelmeit, és engedd el.. Az emberi elme képtelen a végtelen érzékelésére, csupán arra ösztönözhető, hogy a pillanatban maradjon. Ehhez a legnagyszerűbb segítség, amikor az egyén tudatosan képes érzékelni a jövőbe vetített félelmeit.

 4. Végy valamit, ami másnak kedves, s találj Önmagadra, amikor megoszthatod.
-Éld át, hogy amit másokért teszel, az a cselekedett számodra öröm... Ezen pillantok teszik fénylővé a jelent.

 … A recept egyszerű, önzetlenség a részvét tudatból fakad...