Vérünkben Ember-ország Istenei

Genetikai rendszerünk teljes hozzáférést biztosít az univerzum törvényeihez, ezért az alább leírtak mellőznek minden olyan ismeretet, ahol az elme realitásvágya megkérdőjelezi, a kozmosz üzeneteit.
A vérben pontosan azok a történések mennek végbe, ugyanazon energiaáramlások, mint amelyek a Földön történnek az emberek által. Ha az ember a kozmosz rendje szerint cselekszik, úgy a vérében zajló események is harmonikusak. Óriási tanítás rejlik ebben, hiszen az egyensúly felbomlása megmutatja, miként veszítette el az egyén a mindenséggel való kapcsolatát.

A vér, mint modell:
Ha élőnek tekintem a galaxis rendszerét, akkor a mi rendszerünkben a Föld pontosan úgy viselkedik, mint vérünk vörösvérsejtje. Vörösvérsejt 60-70 %-a víz, mint ahogyan az ember testének 60-70%-a víz, mint ahogyan a Föld felszínének 60-70%-a víz. A vörösvérsejt legfőbb feladata a szervezet oxigénnel való ellátása. Az oxigént a hemoglobin köti meg egy időre, hogy a megfelelő helyen és időben át tudja adni. Az emberi testhez is, mint a Föld egy darabjához kötődünk egy időre, hogy azt majd később a megfelelő helyen és időben át tudjuk adni. Az oxigént a hemoglobin vas atomjai kötik meg, az emberen keresztül áramló energiát a földmagban lévő olvadt vas áramlása.

Így azt kell gondoljam, hogy mi emberek a földből kiszakadt vérrel megtöltött húsdarabkák, élő kitüremkedései vagyunk a szervesen élő bolygónak. A vérben mint energiafolyamban, a vörösvérsejt szimbolizálja az emberi testet, a Föld számra az emberi test a vörösvérsejt. Megszületik a csontvelőben, teszi a dolgát, majd hamuvá lesz és a lép eltávolítja a szétesett darabokat. Ezeket a szétesett darabokat egyébként fragmentumoknak nevezik, mely latin eredetű szó, és elpusztult vagy befejezetlen műalkotásnak olyan részletét jelenti amely az egészről már alig tájékoztat. A vörösvérsejtek számára a lép az a hely, ahová a halottak kerülnek.

F e h é r v é r s e j t , ami annyira rafinált, hogy a keringő vérben egészséges ember esetében 10% alatt van jelen. ... -Szellem. A láthatatlan világ világos oldala.
Az egó szerepében a szemcsés plazmájú sejt, aminek fő feladata, hogy a sérülések következtében behatoló idegen anyagokat falja fel. Nevezik kis faló sejtnek is.

A másik a nagy fehér főnök, felettes én a nagy falósejt, amely kivándorol a szövetekbe és rendet rak, felfalja, elpusztítja, ami nem odavaló. A harmadik fehérvérsejt elem a nyiroksejt. Tér és idő találkozási pontja, a nagy megoldások helye. Ez a sejt egyben a másik fő keringési rendszer a nyirokrendszer tagja is. Isteni minőséget képvisel. Egy részük ellenanyagot termel, más részük közvetlenül öli meg a betegségeket okozó baktériumokat. A szervezet számára próbatételeket, és kegyelmi helyzetet teremtenek.

Vérlemezkék. Ezek számának csökkenésével egyenes arányban nő a vérzékenység. Feladatuk ugyanis a sérült érfalat betapasztani, a vér alvadását elősegíteni. A láthatatlan világ árnyékos oldala. A zárt vérkör megnyitásának a véráldozat bemutatóinak ihletői. A bukott angyal ereje és egyben létjogosultsága. A bűn bocsánata. Régi írások szerint Jézus vérét adta az emberiség megváltására, istenrészecskéket, amelyek nélkül az élet, a keringés, a szervezeti-szöveti oxidáció nem maradhatna fenn.

A vérkeringés mutatja a fizikai testen túli test és a mindenség között zajló keringési folyamatot. Ha ezt kaptuk, érdemes talán komolyabban megvizsgálni. A vér alkotóelemei közötti harmónia felbomlásánál figyelembe kell venni, hogy hol termelődik és mit lát el az az elem, amelyiken keresztül az egyensúly felbomlása megtörtént. A vérkeringés mutatja a fizikai testen túli test és a kozmosz között zajló keringési folyamatot. Ha a vérben lévő alkotóelemek között valamelyik megmagyarázhatatlan módon megbetegszik, az megmutatja, hogy a mindenségben való részvétel mely fázisa akadozik, mint ahogyan azon működési zavarok is beavatást adnak, melyeknél bizonyos testrészek, vagy szervek nem kapnak elegendő vért.

Ez utóbbi feltérképezése azonban külön fejezetet igényel. A varázslat pontosan úgy történik kint, mint benn, a bölcsek szerint ahogy fent úgy lent.